صفحات پاپ آپ

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اندکى که دوام دارد ، به از بسیارى که ملال آرد . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 94 آذر 26 , ساعت 11:10 صبح

سایت تفریحی پاتوق-90



به گزارش خبرنگار ایرنا، سید ابوالفضل رضوی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان گچساران افزود: بین 11 تا 14 میلیون نفر حاشیه نشین در استانهای کشور سکونت دارند.
وی اظهارکرد: بر اساس آمار از سال 1335 تا 1393 قریب به 34 هزار روستا معادل یک سوم روستاهای کشور خالی از سکنه شدند.
رضوی با اشاره به افزایش چشمگیر اعتبارات روستاها در دولت تدبیرو امید گفت: اعتبارات توسعه روستاهای کشور از 250 میلیارد تومان در سال 93 به 350 میلیارد تومان در سال 94 افزایش یافت.
وی یکی از اولویت های اصلی دولت را توازن عدالت آموزشی در روستاها ذکر کرد و افزود: محرومیت زدایی از روستاها یکی از اهداف اساسی دولت در این راستا خواهد بود.
رضوی بهرمندی روستا ها از امکانات آموزشی مختلف را حق مسلم روستاها دانست و عنوان کرد: در سال جاری هزارو 100 نفر ساعت برای دهیاران دوره آموزشی برگزار شد.
وی با بیان اینکه استان کهگیلویه وبویراحمداز لحاظ درآمد رتبه 16 را در کشور دارد افزود: تشکیل شرکت های سهامی خاص برای توسعه روستاها لازم است.
رضوی توسعه تعاونی های روستایی را راهبردی برای محرومیت زدایی از روستاها اعلام کرد و گفت: پرداخت تسهیلات با بهره کم جزو برنامه های اصلی دولت است.
وی اظهار کرد: به تعاونی ها با 20 تا 50 نفر عضو هفت میلیارد و 500 میلیون ریال به تعاونی های 50 تا 99 نفر عضو 10 میلیارد ریال و تعاونی های 149 تا 200 نفر عضو 20 میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری دراین سفر از چند منطقه محروم گچساران و باشت بازدید خواهد کرد.
7531/6162



انتهای پیام /*
ارتباط با سردبیر: newsroom@irna.ir

تماس بی واسطه با مسئولین

نوشته 60درصد حاشیه نشین های شهرها روستایی هستند اولین بار در پاتوق-90،آهنگ جدید،حوادث،اخبار،فال،سرگرمی،آشپزی پدیدار شد.


پنج شنبه 94 آذر 26 , ساعت 11:10 صبح

سایت تفریحی پاتوق-90

دانلود آهنگ جدید حسین توکلی بنام عشقمون چی شد

دانلود آهنگ جدید حسین توکلی بنام عشقمون چی شد با بالاترین کیفیت

ترانه : مریم ذاکری , آهنگ : حسین توکلی , تنظیم : فواد سمندی

برای دانلود آهنگ به ادامه مطلب مراجعه کنید …

متن آهنگ جدید حسین توکلی بنام عشقمون چی شد :

من و تو هر دوتامون هنوز این و نمی دونیم عشقمون چی شد

ما با هم خوب بودیم و ولی با هم نمی مونیم عشقمون چی شد

من بودم جون و دل تو, تو بودی عشق و وجودم بگو چی شد

توی هر ساعت لحظه من بدون تو نبودم آخه چی شد

دل شکستم و این قلب خستم و بیا پاهای بستم و ببین نگو برو

حرفای قلبم و حال پر از غم و تکرار زخمم ببین نگو برو

دل من و یه بار بذار جای دلت

به خدا میرم اگه منم همه ی مشکلت

ببین دلواپسم به عشقمون قسم

به خدا دیگه طاغت نداره دل بی کسم

??????

آهنگ جدید حسین توکلی بنام عشقمون چی شد

??????

عمرم کم میشه زانوم خم میشه دنیام غم میشه مگه کمه

حالم بد میشه راهم سد میشه عشقم رد میشه مگه کمه

دل شکستم و این قلب خستم و بیا پاهای بستم و ببین نگو برو

حرفای قلبم و حال پر از غم و تکرار زخمم ببین نگو برو

دل من و یه بار بذار جای دلت

به خدا میرم اگه منم همه ی مشکلت

ببین دلواپسم به عشقمون قسم

به خدا دیگه طاغت نداره دل بی کسم

دانلود با کیفیت 128 - 3.40 مگابایت

[دانلود - Download]

دانلود با کیفیت 320 - 8.40 مگابایت

[دانلود - Download]

The post دانلود آهنگ جدید حسین توکلی بنام عشقمون چی شد appeared first on دانلود آهنگ جدید با لینک مستقیم.

دانلود آهنگ جدید با لینک مستقیم

نوشته دانلود آهنگ جدید حسین توکلی بنام عشقمون چی شد اولین بار در پاتوق-90،آهنگ جدید،حوادث،اخبار،فال،سرگرمی،آشپزی پدیدار شد.


پنج شنبه 94 آذر 26 , ساعت 11:9 صبح

استان اصفهان، یکی از زیباترین و محبوب‌ترین استان‌هایی است که مدت‌هاست لقب نصف جهان را از آن خود کرده است. زیبایی‌های کم‌نظیر تاریخی مانند پل خواجو، سی‌وسه پل و بسیاری دیگر از مکان‌های دیدنی این استان فوق‌العاده، هرساله پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر ایران و جهان است. با کجارو همراه باشید تا با عطر و طعم غذاهای سنتی و محلی این استان که پابه‌پای مکان‌های گردشگری، جذاب و لذت‌بخش هستند، آشنا شوید

نخودآب

نخود به دلیل فواید بسیار زیاد، از جمله حبوبات پرمصرف و رایج در طبخ انواع غذاهای سنتی ایرانی محسوب می‌شود. به عنوان مثال می‌توان از نخودآب سنتی استان اصفهان نام برد که با روشی بسیار ساده نیز تهیه می‌شود. مردم این استان با کمک نخود، پیاز، روغن، آرد گندم، نمک، فلفل و زردچوبه این غذای مقوی و سالم را طبخ می‌کنند.

اوماج سرکه و چغندر

یکی دیگر از غذاهای بسیار قدیمی و بومی در استان اصفهان، اوماج سرکه و چغندر است. غذایی با رنگ و طعمی فوق‌العاده و لذیذ که از طرفداران زیادی نیز برخوردار است. مردم این استان برای تهیه‌ی اوماج سرکه و چغندر از سرکه، نمک، چغندر قرمز، آرد و آب استفاده می‌کنند. اضافه کردن مقداری نعناع داغ به بهتر شدن طعم این غذا کمک شایانی خواهد کرد.

شله بریان با زیره

یکی دیگر از شله‌های رایج در رژیم غذایی مردم استان اصفهان، شله بریان با زیره نام دارد. این غذا نیز به دلیل داشتن زیره‌ی سیاه، گوشت‌ گوسفندی، برنج (خرده برنج‌های لنجانی)، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بسیار لذیذ و خوش‌طعم خواهد بود. عطر زیره‌ی سیاه در هر غذایی بسیار دوست‌داشتنی است؛ بنابراین به شما توصیه می‌کنیم حتما این غذای فوق‌العاده را تهیه و میل بفرمایید.

خورش ماست

یکی دیگر از غذاهای سنتی کشور که متعلق به استان اصفهان است، خورشت ماست نام دارد. اکثر گردشگرانی که به این استان فوق‌العاده زیبا سفر می‌کنند، حتما خورشت ماست را تهیه و میل می‌کنند. آشپزان این استان برای طبخ آن از مرغ، ماست چکیده، زردچوبه، زعفران، خلال پوست پرتقال، نمک و زرشک استفاده می‌کنند.

حلیم گوشت و عدس

همانگونه که می‌دانید، حلیم‌های استان اصفهان بسیار مشهور و پرطرفدار است. یکی از این حلیم‌های لذیذ و فوق‌العاده حلیم گوشت عدس نام دارد، که سرشار از مواد غنی و مفید است. مردم استان اصفهان این غذای خوشمزه را با استفاده از گوشت، عدس، برنج، پیاز سرخ کرده، روغن، نمک، فلفل، گردو، سبزیجاتی مانند تره و جعفری، دارچین و نعناع خشک طبخ می‌کنند.

پلوماش و قمری

یکی دیگر از غذاهای سنتی و بومی استان اصفهان که بسیار خوشمزه و لذیذ است.کارشناسان غذایی مصرف غذاهایی که با استفاده از ماش تهیه می‌شوند، به دلیل داشتن مواد مفید و مغزی ضروری بدن، توصیه می‌کنند. ترکیب ماش، برنج و کلم قمری با یکدیگر طعمی جالب و مطبوع را به ارمغان می‌آورد. مردم استان اصفهان با استفاده از کلم قمری، ماش، برنج، پیاز، سبز پلو، گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و روغن پلوماش را تهیه می‌کنند.

گوشت و لوبیا اصفهان

گوشت و لوبیا نمونه‌ای از غذاهای سنتی و محلی در استان اصفهان است که در دیگ‌های مسی طبخ می‌شود. مردم این استان، آب بدست آمده از این غذا را با نان خرد شده (ترید شده)، میل می‌کنند. در طبخ این غذای سنتی و لذیذ از گوشت گوسفند، جعفری، تره، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه استفاده می‌شود.

استان اصفهان علاوه بر داشتن غذاهای متنوع سنتی و بومی، از شیرینی‌های لذیذ و فوق‌العاده‌ای نیز برخوردار است. در ادامه به معرفی این خوراکی‌های خوشمزه و دوست‌داشنی می‌پردازیم.

گز

اصفهان است و شیرینی مشهور آن که گز نام دارد. مطابق احادیث به نظر می‌رسد، این خوراکی مشهور و محبوب از دوران حکومت صفویه در استان اصفهان و به مرور طی تکمیل خوراکی به نام حلوا چوبه بدست آمده است. البته بر درستی یا نادرستی این ادعا، اختلافات متعددی بین تاریخ‌شناسان وجود دارد. با این حال در اینکه این شیرینی از خوراکی‌های سنتی و بومی استان اصفهان به شمار می‌آید شکی نیست. گز نام خود را از عصاره‌ی درختی به نام انگبین گرفته است. امروزه این شیرینی فوق‌العاده را با استفاده از گلوکز، گلاب، سفیده‌ی تخم‌مرغ، شکر، مغز پسته، خلال بادام، خلال فندق و بیدمشک استفاده می‌کنند. البته در استان اصفهان، با اضافه کردن مقدار بسیار کمی از عصاره‌ی انگبین، به تولید گز انگبین نیز پرداخته می‌شود، ولی به دلیل گران بودن قیمت انگبین، تولید این فراورده در میزان کمی اتفاق می‌افتد.

پولکی

قطعا یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های سنتی استان اصفهان پولکی است که در انواع مختلفی تهیه و مورد استفاده‌ قرار می‌‌گیرد. درست کردن این شیرینی لذیذ، چندان هم سخت و دشوار نخواهد بود. مردم استان اصفهان برای تهیه‌ی پولکی از شکر، کنجد و هل استفاده می‌کنند.

شیرینی برشتوک

یکی دیگر از شیرینی‌های منحصر بفرد و سنتی استان اصفهان، شیرینی برشتوک است که طعم و عطری دوست‌داشتنی دارد. این شیرینی با استفاده از آرد گندم، آرد نخودچی، روغن جامد، پودر هل، پودر قند، سفیده‌ی تخم‌مرغ و خلال پسته تهیه و طبخ می‌شود. شیرینی بسیار عالی و لذیذ، که در مقیاس زیادی در استان اصفهان تهیه و مورد استفاده‌ی مردم این استان و سایر گردشگران ایرانی و خارجی قرار می‌گیرد.

شیرینی برنجی

شیرینی برنجی، یکی از انواع مختلفی از شیرینی سنتی تهیه شده در استان اصفهان به شمار می‌‌آید. امروزه این شیرینی خوشمزه از طرفداران بسیاری برخوردار است و به میزان فراوانی در شیرینی‌ فروشی‌های این استان تهیه و عرضه می‌شود. قنادان برای تدارک شیرینی برنجی حنایی از گلاب، آرد برنج، زعفران، شکر ساییده شده و تخم‌مرغ استفاده می‌کنند.

شیرینی کرکی

نوع دیگری از شیرینی‌های پرمصرف در استان اصفهان قلمداد می‌شود. در تهیه‌ی این شیرینی از آرد گندم، شکر، روغن حیوانی، تخم‌مرغ، پودر هل و زعفران استفاده می‌شود.

در ارائه‌ی مقاله‌ی غذاها و شیرینی‌های سنتی استان اصفهان، سعی شد تا مهم‌ترین و در عین حال رایج‌ترین غذاها و شیرینی های طبخ شده در این استان را به شما دوستان عزیز و علاقه‌مند کجارویی تقدیم کنیم. امید است که توانسته باشیم به این مهم دست یابیم. قطعا نظرات و پیشنهادات شما عزیزان کمک شایانی در ارائه‌ی بهتر این قبیل مقالات به ما خواهد کرد. منتظر حضور شما هستیم.

Source Article from

پنج شنبه 94 آذر 26 , ساعت 11:9 صبح

از شیرمرغ تا جان آدمیزاد؛ این حکایت بازار مکاره فضای مجازی است، دنیای بزرگ و بی‌سر و تهی که حالا دیگر خیلی‌ها نصف بیشتر ساعات بیداری‌شان را در آن می‌گذرانند؛ فضایی با دسترسی راحت و استفاده ساده‌تر که در فهرست مخاطبان فضای مجازی همه‌جور سنی را می‌توان دید از کودکان زیر 7 سال تا سالمندان بالای 90 سال؛ این وسط اما تیغ برنده استفاده نامناسب از فضای مجازی بین همه گروه‌های سنی، زیر 16 ساله‌ها را نشانه گرفته است.

نوجوان‌هایی که اتفاقا یکی از طرفداران پروپاقرص دنیای اینترنت و شبکه‌های مختلف مجازی هستند و متاسفانه مثل بیشتر مخاطبان این فضا، روش‌های استفاده از آن را بلد نیستند.

خطرات فضای مجازی برای آینده نوجوانان

 همین اتفاق زنگ خطر را برای کشورهای اروپایی و پدیدآورندگان اولیه فضای مجازی به صدا درآورده و باعث شده به این فکر بیفتند محدودیت‌هایی را برایشان به‌وجود بیاورند. محدودیت‌هایی برای استفاده از کاربری فیسبوک، اینستاگرام، ایمیل و دیگر شبکه‌های اجتماعی. اتفاقی که تن شرکت‌های بزرگ فناوری را در نقاط مختلف دنیا به‌خصوص آمریکا لرزانده است. با این حال قرار است تا اندازه‌ای از نگرانی خانواده‌هایی که نوجوان در خانه دارند، بکاهد.

کاری به تصویب شدن یا نشدن این قانون در اروپا نداریم، اما وقتی نگاهمان را از آن سوی مرزهای کشورمان به این‌سو برمی‌گردانیم و چشم‌مان به جمعیت نوجوانی می‌خورد که مثل همتایان خارجی‌شان بیشتر از دنیای واقعی در فضای مجازی زندگی می‌کنند، به اهمیت این محدودیت حتی در کشور خودمان هم پی می‌بریم. اتفاقی که از نظر دکتر پریسا قیاسی، روان‌شناس کودک و نوجوان و مشاور فرزندآوری نه یک انتخاب که یک ضرورت است.

دکتر قیاسی با اشاره به این موضوع به ما می‌گوید: اعمال محدودیت در سن نوجوانی برای استفاده از فضای مجازی کار پسندیده و به جایی است و دلایل زیادی هم دارد. اولین نکته این است که سن نوجوانی یعنی سن کنجکاوی. همه ما نوجوان‌ها را با این خصیصه می‌شناسیم که کنجکاو است. حالا وقتی به اینترنت دسترسی داشته باشد و بتواند جواب سوال‌هایش را از اینترنت به دست بیاورد، مشکلات زیادی برایش به‌وجود خواهد آمد. چرا؟ چون هنوز به آن تجربه و بلوغ فکری نرسیده و همه چیز را در این فضا باور می‌کند.

نوجوان زودباور زود هم آسیب می‌بیند

این زودباوری به گفته دکتر قیاسی در ذات نوجوان است. این روان‌شناس با اشاره به این موضوع تاکید می‌کند: من و شمای بزرگسال وقتی شروع به جستجو در اینترنت می‌کنیم، خیلی از مسائل را می‌بینیم که درست نیست، ا ما به تجربه می‌فهمیم که نباید به همه آنچه می‌بینیم اعتماد کنیم‌، اما نوجوان‌ها این‌طور نیستند. دلیل بعدی از نظر دکتر قیاسی، اتفاقی است که این روزها در فضای مجازی رخ می‌دهد؛ اتفاقی که ریشه‌اش به ارسال اطلاعات در شبکه‌های مختلف اجتماعی برمی‌گردد. از آنجا که در این شبکه‌ها، اطلاعات بدون حساب و کتاب و بدون این‌که فرد دنبالشان باشد، ارسال می‌شود، در نتیجه نوجوان در معرض اطلاعاتی قرار می‌گیرد که در درستی یا نادرستی‌شان شک وجود دارد.
این روان‌شناس ادامه می‌دهد: این مورد از این نظر آسیب‌زاست که خیلی وقت‌ها نوجوان خودش کنجکاوی نمی‌کند، اما صرفا به دلیل عضویت در شبکه‌های مجازی‌ای مثل تلگرام و… در معرض استفاده از اطلاعاتی قرار می‌گیرد که مناسب سن‌اش نیست.
برای رسیدن به سومین دلیل از دیدگاه دکتر قیاسی، باید این نکته را در نظر بگیریم که دوره نوجوانی دوره گذار است، از این لحاظ نوجوان‌ها چون تازه از دوران کودکی بیرون آمده‌اند و هنوز هم به بزرگسالی نرسیده‌اند، یک دوره گذار را طی می‌کنند؛ ‌دوره‌ای که خیلی طولانی نیست، اما اثرات زیادی بر شخصیت آنها در بزرگسالی خواهد گذاشت. در نتیجه با وجود آگاهی‌هایی که همه ما از آسیب‌های فضای مجازی داریم، نباید از اثرات آن بر شخصیت نوجوان‌ها در این دوره گذار غافل شویم.

خانواده‌ها هم اعمال محدودیت کنند

آخرین دلیل، اما ریسک‌پذیری نوجوان‌هاست که یکی دیگر از ویژگی‌های خاص این گروه سنی است و به گفته این روان‌شناس کودک و نوجوان، می‌تواند بزرگ‌ترین تهدید برای آنها باشد.
دکتر قیاسی با اشاره به این موضوع می‌گوید: نوجوان‌ها احساس خطر نمی‌کنند، برای همین ممکن است خودشان را به دردسر بیندازند و از آنجا که پدر و مادر نظارتی بر فضای مجازی ندارند، احتمال آسیب دیدن نوجوانانشان بسیار زیاد است.

دکتر قیاسی وقتی پای خانواده‌ها را به این مساله باز می‌کند، از آنها یک خواهش بزرگ هم دارد: این‌که بهتر است خانواده‌ها در استفاده از فضای مجازی برای فرزندانشان محدودیت ایجاد کنند. اتفاقی که متاسفانه این روزها نمی‌افتد.

معایب استفاده از فضای مجازی بدون آموزش

اما آسیب‌زا بودن فضای مجازی به عقیده محمداسماعیل سعیدی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم نکته‌ای است که با وجود علم و آگاهی به آن کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد؛‌ مساله‌ای که ریشه در غفلت متولیان فرهنگی و به‌خصوص نظام آموزشی کشورمان دارد.

سعیدی با اشاره به همین موضوع می‌گوید: در بحث فضای مجازی معتقدم در کشور ما یک غفلت بزرگی اتفاق افتاده و می‌بایست قبل از این‌که این فضا و امکانات آن در اختیار شهروندان قرار می‌گرفت، ‌آموزش‌ها و فرهنگ‌سازی‌های لازم برای استفاده ازآن به مردم داده می‌شد که متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در همین رابطه ادامه می‌دهد: آسیب‌ها و تهدید‌های فضای مجازی جزو بدیهیات جامعه امروز است، تا جایی که حتی آنهایی که طراحان این فضا بودند و از ابتدا از آن استفاده می‌کردند حالا به این نتیجه رسیده‌اند که باید محدودیت‌هایی را مخصوصا برای سنین پایین ایجاد کنند.

فضای مجازی؛ ابزاری برای نفوذ فرهنگی

ابزارهای تهاجم فرهنگی اگر تا پیش از این به ماهواره و برنامه‌های خاص‌اش خلاصه می‌شد، حالا مدت‌هاست پا از چهاردیواری خانه‌ها فراتر گذاشته و در یک گوشی هوشمند و تبلت به جیب و کیف خیلی‌ها راه یافته است؛‌ گوشی هوشمندی که در هیچ لحظه‌ای مخاطبانش را تنها نمی‌گذارد. اتفاقی که از نظر رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، فضای مجازی را به مهم‌ترین ابزار تهاجم فرهنگی غرب تبدیل کرده است.

کبری خزعلی با اشاره به همین موضوع به ما می‌گوید: تاثیرات مشکلات به‌وجود آمده در موضوع فرهنگ که مهم‌ترین مساله ماست و نفوذ فرهنگی که از نفوذ اقتصادی، سیاسی و حتی امنیتی به فرموده مقام معظم رهبری مهم‌تر است، الان در جامعه ما دیده می‌شود و متاسفانه در حال ضربه زدن به سلامت جامعه است. این در حالی است که جلوگیری از آسیب و نفوذ بیماری جزو وظایف حاکمیت است. با این حال اگر برای این معضل چاره‌اندیشی نشود و به سرانجام نرسد، در آینده‌ای نزدیک به گردابی بزرگ تبدیل خواهد که نه‌تنها نوجوان‌ها بلکه دیگر گروه‌های سنی را هم غرق خواهد کرد.

منبع: جام جم آنلاین

Source Article from

پنج شنبه 94 آذر 26 , ساعت 11:9 صبح

خواب! مسئله ای که جهان با آن سر جنگ دارد ولی مجبورست با آن بسازد و بسوزد! حتی علت آن را هم نمی داند… اگر حتی خوب هم می خوابید (بین 6-7 ساعت) و باز هم هنگام از خواب برخاستن با مشکل مواجه اید، علاوه بر امتحان اپ های بالا، در نوشته زیر چند توصیه علمی نیز فرا خواهید گرفت… با برسام همراه باشید

توجه: دوستان برسامی از این به بعد هر هفته پنجشنبه ها معرفی چند برنامه کاربردی و جذاب خواهیم داشت، هفته بعد راجع به برترین برنامه های ریاضی خواهیم پرداخت پس حسابی منتظر باشید!

نرم افزار هفته: با این 3 برنامه دیگر خواب نمی مانید!

اگر بد می خوابید، که خب قضیه اش فرق می کند؛ یک خواب خوب باید از ساعت 10 شب تا 5 صبح باشد. یا نه، از 11 شب تا 6، اگر مقدار آن از 6 ساعت کمتر یا از 8 ساعت بیشتر باشد می تواند خطرناک باشد. اگر کمتر باشد به سیستم ایمنی شما لطمه می زند و اگر بیشتر باشد به سلامتی جسمانی و وضعیت اندام هایتان. بهترین میزان خواب بین 6-7 ساعت می باشد؛ جالب است بدانید کسانی که کمتر از 6 ساعت خواب داشته اند، ضرر کمتری را نسبت به کسانی که بیش از 8 ساعت خوابیده اند متحمل شده اند!

چند روز پیشا، در برسام از خانم جوانی که اتفاقا دانشجو هم بودن، نوشتیم که ایشون یک دستگاه اختراع کرده بودن برای بیدار شدن حتمی از خواب، بهتون توصیه می کنم یک نگاهی بیندازید، فکر خوب ولی دردناکی داشت!

در پایین با سه برنامه مفید (و البته رایگان) درباره بیدار شدن حتمی از خواب آشنا می شویم و در ضمن، یک سری راهکار علمی هم پشت این خواب دوشوار (!) شما پنهان است، پس این پست را اصلا از دست ندهید.

I Can’t Wake Up! Alarm Clock

این برنامه بی شک یکی از قوی ترین برنامه های حال حاضر برای بیدار کردن افراد است. می پرسید چگونه؟ در ادامه متوجه می شوید…

ابتدا شرایط برنامه را بپذیرید.

اکنون همانطور که مشخص است، هیچ تایمری وجود ندارد. بر روی Add واقع در گوشه بالایی سمت راست تپ (لمس کوتاه) کنید.

از این برنامه می توانید به دو صورت Timer و Regular استفاده کنید. که به نظر من فرق چندانی نداشتند، با این حال Regular را پیشنهاد می کنم.

اکنون در عنوان یک نام (برای نمایش) بنویسید، ساعت آن را تعیین نمایید و در پایین زمان، روز های نیازمند تکرار را لمس نمایید. در بخش Advanced Settings می توانید از گزینه های بیشتری، از جمله کپی تنظیمات از یک آلارم دیگر استفاده کنید.

پس از تکمیل این بخش، بر روی Modify تپ کنید.

آها! جای حساس و متمایز کننده این برنامه از بقیه همینجاست!

اکنون می توانید تعیین کنید برای از خواب بیدار شدن تان چه کار هایی انجام دهد. مثلا چند مسئله ریاضی حل کنید، مسابقه مربع های دو به دویی حافظه باشد، چینشی، تایپ کردن حروف، همسان سازی تسک ها و … که من مزه همه اش را از بین نمی برم، خودتان امتحان شان کنید مثلا این ها؛

پس از هر بار آبی شدن مکعب بر روی هر یک تپ کنید

 

تمرین های ریاضی با امکان تعیین میزان سختی و تعداد آن ها

 

تمرین مربع های دو تایی حافظه که باید آن ها را با یک دیگر مچ کنید

و … کلی ویژگی دیگر که می توانید مطمئن شوید حتما بیدار خواهید شد!

این تنظیمات از اینجا قابل تنظیم خواهند بود.

همچنین می توانید با تیک زدن بخش Awake Test قبل از شروع پرسش های سخت (!)، در کمتر از یک ثانیه حاضری خود را بزنید! و از انجام آن ها معاف شوید.

نیز می توانید با زدن دکمه Options در گوشه چپی بالا پیش از رخداد آلارم، آن را تست کنید (با زدن Run).

اکنون بر روی Create تپ کرده و منتظر انجام آن باشید.

این برنامه را می توانید از اینجا (گوگل پلی) دانلود نمایید.

Alarmy (Sleep If U Can)- alarm

این برنامه هم درست مثل اپ بالاست منتهی، پیچیدگی کمتر و زیبایی بیشتری دارد. اینجا لازم نیست تا کار های به چه سختی انجام دهید. تنها کافی است پس از زنگ خوردن، مسئله ریاضی حل کنید، عکس بگیرید، تلفن را تکان دهید یا همان طور معمولی فقط با زنگ بیدار شوید.

برای شروع کادر خاکستری رنگ “افزودن زنگ ساعت” را لمس نمایید.

درست مانند آلارم معمولی، ساعت، تکرار و صدای آن را تعیین نمایید. سپس بر روی Alarm off Method تپ کنید. یکی را انتخاب کنید؛ 1) زنگ معمولی 2) عکس گرفتن 3) تکان دادن تلفن همراه 4) حل کردن مسئله های ریاضی (دو مورد آخر مثل بالا) که البته برای حل ریاضی یا باید برنامه را آپگرید کنید یا با نصب برنامه های پیشنهادی (که برخی برنامه های ایرانی نیز به چشم می خورد)، آن را آپگرید کنید. اکنون می توانید یک تست بگیرید و از نتیجه مطلع شوید.

این برنامه را می توانید از اینجا (گوگل پلی) دانلود نمایید.

Loud Alarm Clock with Snooze

این برنامه که اصلا حرف ندارد؛ نه تنها مدرن نیست، بلکه از کلاسیک های قدیمی هم پیش تر رفته است! اسمش را با دقت بخوانید.

زنگ ساعتی که با صدای شیپور زنگ و زلزله و آژیر خطر شما را بیدار می کند! فکر کنید شب قبل از خواب نشستید Walking Dead دیده اید، آنوقت خوابش را هم دارید همان می بینید که ارتش آمریکا حمله کرده با موشک آن ها را بزند (تخیلی) آن وقت بیدار می شوید (در همان یک لحظه) که آخیش راحت شدم که باز با یک آژیر خطر یا صدای تانک های ارتش مواجه می شوید… حس تان را در دیدگاه ها به اشتراک بگذارید!

این برنامه ساده تنظیمات خیلی خاصی ندارد؛ برنامه را باز کنید، ساعت آن را تعیین کنید، صدای مدنظرتان (!) را انتخاب کنید و Set Alarm را لمس نمایید. همه چیز مهیای انفجار است…

این برنامه را می توانید از اینجا (گوگل پلی) دانلود نمایید.

ادامه مطالب علمی و نتیجه گیری

در بالا به مدت زمان صحیح برای استراحت پرداختیم و این که بهتر است بین 6-7 ساعت استراحت خوب در یک بازه زمانی بهتر 10-5 صبح داشته باشید. اما یک نکته خیلی ظریف و مهم وجود دارد که حداقل 60% جمعیت ایران از آن مطلع نیستند و از همین جا از شما خواهان اشتراک گزاری این نوشته هستم. اکثر ما علاقه وافری به میل کردن چیز های چرب و شیرین داریم که خب گاهی از حساب هم در می رود. گاهی می تواند ناشی از استرس باشد، گاهی هم… کمبود Fe یا آهن بدن! که نقش حیاتی در چرخه اکسیژن رسانی گلبول های قرمز دارند.

اگر کمی بد و خسته از خواب عمیق و کافی بر می خیزید و حتی در جایی که اکسیژن (فضا های بسته) به میزان کمی کاهش می یابد احساس خستگی و خواب می کنید، و از جمله علاقه شدیدی به خوردن شیرینی جات دارید، به درصد بالایی شما مبتلا به فقر آهن هستید. این مشکل هم درمان های طبیعی و هم درمان های شیمیایی دارد؛ یکی از کانال های تلگرام داغ کردن یک میخ (تا درجه سرخی و سوختن آلیاژ ها) و داخل کردن آن در سیب و خروج آن پس از سرد شدن و میل کردن سیب را توصیه می کرد! که گویا واقعا هم جواب می دهد.

روش رایج میل کردن بورانی (یا ماست و اسفناج) هست که به میزان شگفت انگیزی به شما در رفع این مشکل کمک می کند (مثلا هر شب یا یک شب در میان تا رفع این مشکل) و روش دیگر خوردن قرص های آهن مانند FeFol (بیشتر مخصوص بانوان که آقایان نیز امکان استفاده دارند)، یا مکمل های تغذیه که بهتر است پس از صرف غذا مصرف شوند. (چکیده ای از بیتوته و تبیان)

می دانیم اینجا یک سایت فناوری اطلاعات است، اما IT زمانی اهمیت خود را نشان می دهد که بتواند با دیگر عرصه های حیاتی نظیر سلامت و آموزش نیز پیوند بخورد.

امیدواریم با مطالعه این نوشته هم خواب خوب و لذت بخشی داشته باشید و هم این که به موقع از خواب بلند شوید؛ به این می گویند یک پست 1200 کلمه ای مکمل زندگی!!!

منتظر دیدگاه های محبت آمیزتان هستیم – لطفا به اشتراک بگذارید

بروز ترین اخبار دنیای تکنولوژی را در کانال رسمی برسام دنبال کنید.

منبع: اختصاصی برسام 

Source Article from

<   <<   11   12   13   14   15   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

 
 








.: سلام به شما بازدیدکننده عزیز :.

برای ورود کلیک کنید